banner-angel
banner-moulin-rouge
meiden goud
van-der-valk-dinnershow
0h1a0063-kopie2
lj1_8775
zang 4x zwart
Night fever Disco Show- Dancers
oudalbas22-03
Think Maea
groeps foto opening 1
grease
Finale show girls
Feerie groep
Elvis 1
kerst rijtje sterren
blues brothers 1
like a prayer zang
spice girls 2020 vivencia
ss rotterdam dinnershow
300417864_113485798138381_5665538440628539373_n
previous arrow
next arrow

  Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief!

  DINER CHANTÉ

  Diner Chanté is een zangtrio bestaande uit Wesley Faaij, Ellemieke Janssen en Tommy Netten.

  Drie ras entertainers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de wereld van de dinnershows. Professionele vocalisten die een zeer uitgebreid repertoire beheersen.

  Wanneer u binnen komt wordt u direct in de sfeer gebracht met prachtige easy-listening klassiekers. Terwijl u geniet van het voorgerecht zorgen onze entertainers voor passende achtergrondmuziek. Vervolgens nemen zij plaats aan hun eigen bar (decor) en zullen vanuit een casual setting een mooi luisterrepertoire brengen bestaande uit Nederlands-, Engels- en Franstalige liedjes.

  Na het hoofdgerecht brengen onze vocalisten een potpourri van nostalgische klassiekers. Artiesten als Elvis, Tina Turner, The Beatles en The Blues Brothers zullen niet overgeslagen worden.

  Tijdens het dessert maken onze vocalisten zich op voor de grande finale. Één groot feest van herkenning met hits van ABBA, Queen, Robbie Williams maar ook Frans Bauer of Lee Towers zouden zomaar voorbij kunnen komen.

  Omdat onze vocalisten een zeer groot repertoire beheersen is het voor hen geen enkel probleem het repertoire aan te passen aan de sfeer van de avond. Zo zal Diner Chanté nooit hetzelfde zijn.

  Een overheerlijk diner inclusief drankjes, aangevuld met een repertoire bestaande uit louter grote hits. Dat is wat Diner Chanté zo bijzonder maakt.

  BOEKINGSINFORMATIE 
  TIJDSDUUR: 4 UUR
  BEZETTING: 9 PERSONEN