Tommy Netten

Directeur

Tommy is de drijvende kracht achter PartyConcepts. Op jonge leeftijd was hij al actief als zanger en presentator en heeft hij voor o.a. Stage Entertainment, Van der Valk en RTL4 gewerkt. In 2001 is hij zelf entertainment in de breedste zin van het woord gaan organiseren onder TNE Entertainment & Events, wat uiteindelijk PartyConcepts is geworden.

Deze creatieve duizendpoot is zowel backstage als on-stage nog altijd zeer actief en hij streeft er naar elk event onvergetelijk te maken.


Ellemieke Janssen

Administratief medewerkster

Ellemieke is sinds 2017 actief binnen PartyConcepts voor o.a. administratieve zaken. Daarnaast is ze ook onderdeel van onze feest- en showavonden als zangeres. 

Dit bezige bijtje is naast haar vele taken binnen PartyConcepts ook nog werkzaam bij IXXXI Jewellery en actief als freelance danseres en zangeres. Zo heeft zij o.a. voor Disneyland Parijs en Classic International Cruises gewerkt en danste zij namens Fa Fa International Showdancers met vele grote artiesten in binnen- en buitenland.

 

 


I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.