ONS TEAM - Partyconcepts

Tommy Netten

Directeur

Tommy is de drijvende kracht achter PartyConcepts.

Op jonge leeftijd was hij al actief als zanger en presentator en heeft hij voor o.a. Stage Entertainment, Van der Valk en RTL4 gewerkt.

In 2001 is hij zelf entertainment in de breedste zin van het woord gaan organiseren onder TNE Entertainment & Events, wat uiteindelijk PartyConcepts is geworden.

Samen met zijn partner Ellemieke Janssen leidt hij het bedrijf in goede banen. Deze creatieve duizenpoot is zowel backstage als on-stage nog altijd zeer actief en hij streeft er naar elk event onvergetelijk te maken.


Ellemieke Janssen

Directrice

Ellemieke is sinds 2017 mede-eigenaar van PartyConcepts.

Dit bezige bijtje is naast haar vele taken binnen PartyConcepts ook nog actief als freelance danseres en zangeres. Zo heeft zij o.a. voor Disneyland Parijs en Classic International Cruises gewerkt en danste zij namens Fa Fa International Showdancers met vele grote artiesten in binnen- en buitenland.

Binnen PartyConcepts is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de schermen en staat zij ieder weekend op de bühne door heel Nederland.

Niets is haar te gek en ze weet met haar enthousiasme elke feestje op zijn kop te zetten.


Dinne van Rongen - Groothuis

Choreografe / Event Manager

Dinne is vanaf de oprichting van PartyConcepts betrokken geweest als choreografe van de dinnershows en begeleidt de cast in hun voorbereidingen.

Na haar opleiding aan het Albeda Dans College is zij jarenlang werkzaam geweest als freelance allround danseres in binnen- en buitenland.

Vanaf 2015 is ze zich gaan specialiseren in choreografie en heeft ze o.a. voor SBS 6, Het KLEIN Toneel en Goedemorgen Theaterproducties meerdere choreografieën mogen verzorgen. Naast haar werkzaamheden als choreografe is zij werkzaam op het kantoor van PartyConcepts en ondersteunt zij Tommy en Ellemieke bij alle sales en creatieve zaken binnen het bedrijf.