SINTERKLAASSHOW - Partyconcepts
previous arrow
next arrow
Slider

  Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief!

  SINTERKLAASSHOW

  Op zoek naar een kant en klare Sinterklaasshow of een ‘meet & greet’ met de Sint en zijn Pieten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Sinterklaas en de kapotte tijdmachineTrippel en de verdwenen sleutel en Sinterklaas en het mysterie van het Grote Boek zijn zomaar even 3 titels van Sinterklaasshows georganiseerd door PartyConcepts.

  U kunt kiezen voor een complete show met zang, dans, een goed verhaallijn en uiteraard de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Deze show zal ongeveer 60 minuten duren en na afloop is er ook altijd even tijd voor een foto-moment met Sint en zijn Pieten.

  U kunt ook kiezen voor alleen een meet & greet: Sinterklaas en zijn Pieten komen naar uw locatie, maken gezellig een praatje met iedereen, delen uiteraard pepernoten en snoepgoed uit en u kunt met ze op de foto. Wilt u bijvoorbeeld een werknemer of collega even in het zonnetje zetten? ‘Op schoot’ bij Sinterklaas kan ook! Als u vooraf wat leuke weetjes over de desbetreffende persoon aanlevert zorgen Sinterklaas en zijn Pieten voor een moment om nooit te vergeten.

  BOEKINGSINFORMATIE 
  TIJDSDUUR: 4 UUR
  BEZETTING: 3 PERSONEN
  PRIJS: VANAF €2150,-