VIVENCIA SS ROTTERDAM

Op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober 2023 is de Vivencia Dinnershow na het succes van vorig jaar weer te bezoeken in het Theatre aan boord van het ss Rotterdam!

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is.
Een cast van 8 personen, 4 vocalisten en een prachtig showballet. Zeer veel glitter & glamour en wel 185 kostuums. Meer dan 40 wereldberoemde hits, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dát is wat de Dinnershow op het ss Rotterdam zo bijzonder maakt.

Programma

De show bestaat uit een spectaculaire opening en 3 showblokken, gevuld met de grootste hits aller tijden. Laat je verrassen door een ode aan de Moulin Rouge in Parijs, of geniet van de wereldartiesten Elvis Presley en Tina Turner. Of wat dacht je van een Grease Medley of even meedansen met Disco Inferno? Voor jong en oud gegarandeerd een heerlijke avond!

Tussen de showblokken door genietje van een uitgeserveerd voor- en nagerecht. Het hoofdgerecht zal op het buffet gepresenteerd worden en je kunt onbeperkt gebruik maken van bier, fris en wijn. Bij het ontvangst wordt er een heerlijk glaasje bubbels geserveerd.

Koop Tickets

Tijden en reserveren

Beleef deze all-inclusive avond uit met vrienden, familie of je bedrijf. Eten, drinken en entertainment voor één vaste prijs van €125,- per persoon! De show is op zaterdag 21 oktober van 19:00 tot 23:30 uur en op zondag 22 oktober van 17:00 tot 21:30 uur.

* De mogelijkheid bestaat dat u naast uw gezelschap ook met andere gasten aan tafel geplaceerd wordt.

Koop tickets