VIVENCIA DINNERSHOW, ROTTERDAM

Datum evenement:

28 november 2020

Tijd evenement:

19:30

Locatie evenement:

Partyschip De Ameland

*HIER VOLGT BINNENKORT NIEUWE DATA VOOR 2021.*

Beleef onze Vivencia Dinnershow op Partyschip De Ameland, Rotterdam.

Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinnershow optimaal zult meemaken.

Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is.
Een cast van maar liefst acht personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt.

Een stijlvolle opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer. Na de opening neemt de cast u mee in de wereld van glitter & glamour. De show start met een ode aan de Moulin Rouge waarbij u optimaal kennis zult maken met ons showballet. Sterren als Robbie Williams, Amy Winehouse, Christina Aguilera, Joe Cocker en een uitdagende finale maakt dit eerste show blok tot een waar visueel spektakel.

In het tweede show blok spelen we in op uw nostalgische gevoel. Elvis Presley, Tina Turner, De Blues Brothers, Grease, The Beatles en vele anderen brengen u weer even terug in die tijd van toen.

Tijdens het laatste showblok barst het feest pas echt los. In een razend tempo zullen alle groten der aarde de revue passeren met hun grootste hits. ABBA, Prince, Beyoncé, Madonna, Wham en de Spice Girls om er maar even een aantal te noemen! En wat te denken van een swingende Motown medley? Maar ook de Macarena komt aan bod en daarna gaan we even hakken met Paul Elstak.

Zoveel wereldsterren op één avond en op één podium: dat kan alleen maar betekenen dat de cast van Vivencia u een onvergetelijke avond zal bezorgen!

Dit alles onder het genot van een 3 gangen dinerbuffet.

Tijden:

Inschepen vanaf 19.30 uur

Vertrek 20.00 uur

Afmeren 23.15 uur

Einde circa 23.30 uur

Bekijk hieronder wanneer de Vivencia Dinnershow op Partyschip De Ameland staat en reserveer uw tickets!

Sorry, Event Expired

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 150 (150 nog beschikbaar)
  • Partyschip De Ameland
  • Parkhaven 7
  • Rotterdam

Details show

  • 28 november 2020 19:30   -   23:30
Deel deze show
Toevoegen aan je agenda