banner-angel
banner-moulin-rouge
meiden goud
van-der-valk-dinnershow
0h1a0063-kopie2
lj1_8775
zang 4x zwart
Night fever Disco Show- Dancers
oudalbas22-03
Think Maea
groeps foto opening 1
grease
Finale show girls
Feerie groep
Elvis 1
kerst rijtje sterren
blues brothers 1
like a prayer zang
spice girls 2020 vivencia
ss rotterdam dinnershow
300417864_113485798138381_5665538440628539373_n
previous arrow
next arrow

  Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief!

  Informatie over uw bezoek

  – Wij proberen iedereen onze shows te laten bezoeken. Per locatie kan de toegankelijkheid voor gehandicapten anders zijn. Neem hiervoor even contact met ons op. Dit kan door hieronder uw mailadres achter te laten, zodat wij u kunnen bereiken.

  – Parkeergelegenheid zal op elke locatie verschillend zijn. Betaald parkeren is voor eigen rekening. Informeer naar de voorwaarde m.b.t. parkeren per locatie om onaangename verrassingen te voorkomen.

  – Indien u gebonden bent aan een speciaal dieet of allergisch bent voor bepaalde ingrediënten dient u dit bij de reservering reeds aan te geven. Wij kunnen dan rekening houden met uw wensen en deze doorgeven aan de locatie.

  – De indeling van de zaal zal geschieden naar aanleiding van de totale reserveringslijst. Wij trachten zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen maar kunnen geen garanties afgeven over de zaal indeling. Uiteraard zit u bij onze dinnershows wel bij elkaar aan één tafel. Bij onze feestavonden wordt geen tafel indeling gemaakt.

  – Eenmaal gereserveerde plaatsen kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen voor de show-/feestavond worden geannuleerd met een maximum van 10% van het aantal gekochte plaatsen. U kunt tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de show-/feestavond de volledige reservering verplaatsen naar een andere datum in geval van onvoorziene ziekenhuis opname, ongeval of complicaties bij zwangerschap, uitgesloten zijn, verhindering als gevolg van weersomstandigheden, autopech, ziekte als griep, koorts, verkoudheid, kiespijn e.d. en aanspraak als gevolg van het niet of te laat arriveren.

  – Extra plaatsen kunt u bij boeken op basis van beschikbaarheid.

  – Op een show-/feestavond kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden die gebruikt worden voor sfeerimpressies voor partyconcepts.nl. Mocht u hier bezwaar tegen hebben neem dan voor aanvang van de show-/feestavond contact met ons op.