jukebox-show-live

De Jukebox Show LIVE staat voor 100% feestgarantie.

U bepaalt of uw feest een top feest wordt!

De basis van de show wordt gevormd door ‘DJ Tony Casanova’: een super foute, entertainende DJ. De cast van deze feestavond bestaat verder uit een zanger, een zangeres en ‘Tony’s Angels’: twee prachtige danseressen die het publiek compleet uit hun dak laten gaan.

Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox met lichtgevende billboards waar DJ Tony Casanova in staat. Vanuit de jukebox maakt hij samen met zijn team uw feest één om nooit te vergeten. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland!

De show begint met een spetterende opening waarna onze billboards met de grootste (o.a. foute) hits worden geactiveerd. Met één druk op de knop blijven er 2 hits over en dan is het aan het publiek om een keuze te maken; wordt het het nummer links, of het nummer rechts? Het publiek bepaalt of uw feest een top feest wordt!

Elke hit is een live-act, compleet met kostuums en accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van Que Si Que NoShirt Uit en ZwaaienOya Lele, of Follow The Leader? Niets is te gek voor Tony Casanova en zijn team!

Live optredens, hilarische acts, een volle dansvloer en vele andere vermakelijke momenten passeren de revue.

De Jukebox Show LIVE is geschikt voor bedrijfsfeesten, feesttenten en events. De show kan op maat gemaakt worden voor u. De keuze met of zonder spelletjes is geheel aan u en er kan makkelijk een artiest ingevoegd worden in onze show.

BOEKINGSINFORMATIE
TIJDSDUUR: 3x EEN UUR

BEZETTING: 5 PERSONEN